Grid View:
Gyorsnézet

IDENTITY Habszappan adagoló fehér

(0)
5,110 Ft

Habszappan adagoló IDENTITY fehér . Gazdaságos 0,4 ml adagonként.  Nyitórendszer nyomógombos. Az Identity adagolók a Lucart Professional szappan utántöltőivel kompatibilisak.A habszappan adagolás a kényelem és a puhaság kellemes érzését kínálja a felhasználóknak olyan helyszíneken, ahol a minőségre és a kényeztetésre helyezik a hangsúlyt. 2000..

Gyorsnézet

IDENTITY Habszappan adagoló fekete

(0)
5,465 Ft

Habszappan adagoló IDENTITY . Gazdaságos 0,4 ml adagonként.  Nyitórendszer nyomógombos. Az Identity adagolók a Lucart Professional szappan utántöltőivel kompatibilisak.A habszappan adagolás a kényelem és a puhaság kellemes érzését kínálja a felhasználóknak olyan helyszíneken, ahol a minőségre és a kényeztetésre helyezik a hangsúlyt. 2000 adag ..

2-3 Nap
Gyorsnézet

IDENTITY Spray szappan adagoló fehér

(0)
5,110 Ft

Spray szappan adagoló Identity Spray szappanhoz. Adagolás 0,2 ml / 1 adag . Nyitórendszer nyomógombbal.  Az Identity adagolók kizárólag a Lucart Professional szappan utántöltőivel kompatibilis.A Spray szappan adagolás a kényelem és a puhaság kellemes érzését kínálja a felhasználóknak olyan helyszíneken, ahol a minőségre és a kényeztetésre hely..

2-3 Nap
Gyorsnézet

IDENTITY Spray szappan adagoló fekete

(0)
5,465 Ft

Spray szappan adagoló Identity Spray szappanhoz. Adagolás 0,2 ml / 1 adag . Nyitórendszer nyomógombbal.  Az Identity adagolók kizárólag a Lucart Professional szappan utántöltőivel kompatibilisakA Spray szappan adagolás a kényelem és a puhaság kellemes érzését kínálja a felhasználóknak olyan helyszíneken, ahol a minőségre és a kényeztetésre hel..

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)